Randsfjord Bygg & Laft utfører alt innen hus og hytter!

Nybygg

Drømmer du om å bygge nytt hus?

Å bygge nytt hus skal være en god opplevelse. All planlegging gjøres enten i samarbeid med arkitekt eller med husleverandør for å finne det riktige huset for deg.  Vi bygger både standard hus, laftehus og hus i stav laft – alt etter kundens ønsker. Kontakt oss for å bygge drømmeboligen!

Tilbygg

Vi utfører de fleste typer tilbygg på bolig og næringsbygg.

I nært samarbeid mellom arkitekt, byggmester og kunde om detaljer, sikrer vi at ditt byggeprosjekt blir akkurat slik dere ønsker.

Rehabilitering

Trenger ditt hus en oppussing?

Mange gamle hus kan trenge rehabilitering uten at du selv er klar over det. Vi  utfører alle typer oppdrag for deg – alt fra et enkelt vindusskifte til et større rehabiliteringsoppdrag – ingen jobber er for små eller for store!

Hytte

Hytter levert av Innlandshytta

I samarbeid med Innlandshytta setter vi opp familiehytter på Veståsen i Nordre Land.
For informasjon og tilbud på hytte – ta kontakt med Henning Våtsveen på telefon 94 05 33 40 eller epost h.vaatsveen@live.no

Andre tjenester

Skal du pusse opp kjøkken?

Randsfjord Bygg & Laft bistår gjerne med å montere nytt kjøkken eller pusse opp det gamle. Hos oss møter du erfarne og dyktige håndverkere som kan bistå med råd og ideer for ditt kjøkken. Vi samarbeider med dyktige rørleggere og elektrikere som står for den tekniske installasjonen på kjøkkenet.

Totaloppussing

Randsfjord Bygg & Laft utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Du forholder deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne. Jobben utføres i rett tid og med høy faglig kvalitet.

Grunnarbeider

Randsfjord Bygg & Laft utfører selv grunnarbeid og annet betongarbeid ved nybygg og tilbygg. Vi måler opp og klargjør tomten for bygging.